Află cum să ai un machiaj de vampir de Halloween

Sunt 2 tipuri de oameni pe lume: cei care iubesc Halloween-ul și cei care sunt înnebuniți după el. Noi, în Alensa, facem parte din cea de-a doua categorie. Dacă și tu ești la fel, atunci de ce să nu-ți accesorizezi costumul de Halloween cu o pereche de lentile colorate tematice? Am pregătit o listă cu câteva sfaturi pentru a vă aduce inspirație și un pic de frică de acest Halloween.

Lentilele de contact de Halloween

Prietena noastră, Alex, a pregătit un tutorial step-by-step pentru un machiaj de vampir. Aceasta a testat lentilele ColourVue Crazy și le-a pus în centrul atenției acestui curs de machiaj. Machiajul este ușor de făcut și o să ai nevoie doar de produse pe care, probabil, le ai deja în geanta ta cu produse. Am făcut un sumar al pașilor aici, dar poți verifica Bonkers4Beauty, canalul Alexandrei de YouTube, pentru clipul complet.

Cum să devii vampir

Începe prin aplicarea primer-ului și a fondului de ten, urmat de adăugarea concealer-ului (anticearcăn). Alex recomandă să folosim o nuanță mai deschisă a concealer-ului decât cea normală pentru a obține un look de vampir, după care ar fi bine să evidențiezi trăsăturile feței cu ajutorul unui bronzer. Dacă vrei să ai un efect light, doar de umbră, aplică bronzerul cu ajutorul mâinii. Nu uita să-ți conturezi sprâncenele pentru un efect mai dramatic.


Acum poți să treci la machiajul ochilor, folosind fard pudră roșu și negru sau un fard cremos. Aplică ambele culori pe straturi și blend-uiește până la rezultatul dorit. “Nu există un așa da sau așa nu când faci un astfel de machiaj”, spune Alex, așa că poți să blend-uiești cu încredere. Aplică un liner în culorile negru și apoi roșu pentru a crea un aspect roșiatic fumuriu. Dacă nu ai un liner roșu, poți folosi liniștită un creion de conturare a buzelor. Folosește o linie de tuș negru pentru a crea un look dramatic, apoi adaugă rimelul sau genele false.


Alex recomandă să aplici un primer buzelor tale și să începi prin aplicarea unui contur negru. Conturează buzele cu un creion negru, apoi mergi cu acesta puțin spre interior. Repetă acest proces și cu un creion roșu pentru a obține un look sângeriu în degrade, care l-ar face mândru până și pe Dracula. La final, aplică un ruj roșu și pune-ți colții de vampir. Pentru mai multe detalii despre lentilele de contact colorate, consultă ghidul nostru.


Poți să vezi toți pașii acestui machiaj în clipul videto și poți să vezi mai multe imagini pe Bonkers4Beauty Instagram.Blog: Comments

Comments form: Reply to # - Anulează