Lentile fără rețetă

Pe Contact-lentile.ro îți poți comanda lentile de contact fără a furniza o copie a rețetei. Acceptând termenii și condițiile noastre, la plasarea comenzii, afirmi că deții o rețetă valabilă, care nu este mai veche de 12 luni.

Înainte de a cumpăra, te rugăm să te asiguri ca rețeta este actualizată și că vei achiziționa doar lentilele care ți-au fost prescrise de către un optometrist sau un medic oftalmolog. Pentru a evita orice posibil disconfort sau probleme legate de adaptarea la lentile, este foarte important să respecți sfaturile primite de la specialist.

CUMPĂRĂ LENTILE DE CONTACT

Selecția noastră de lentile

După ce ai primit rețeta, poți naviga prin catalogul nostru online pentru a-ți alege lentilele potrivite pentru tine.

Tipuri de lentile de contact Top branduri Producători
Lentile zilnice Acuvue
Lentile bisăptămânale Proclear
Lentile lunare Air Optix
Lentile torice Purevision
Lentile multifocale Soflens
Lentile colorate Dailies
Soluții pentru lentile Freshlook

Contact-lentile.ro nu este autorizat să furnizeze lentile de probă. Acestea se vor furniza doar de către medicul oftalmolog sau de către optometrist.

Verifică periodic sănătatea ochilor tăi!

Îți recomandăm să efectuezi o consultație cel puțin o dată pe an pentru a te asigura că nu s-a produs nicio schimbare în vederea sau starea generală de sănătate a ochilor tăi. Specialistul are obligația legală să-ți elibereze o rețetă în urma consultației oftalmologice sau optometrice, cu care îți vei cumpăra ulterior lentilele de care ai nevoie. Este foarte important să respecți toți parametrii indicați în rețetă. Orice modificare de la parametrii din rețetă nu se poate realiza fără consultarea unui specialist. În situația în care întâmpini probleme în interpretarea informațiilor de pe rețeta ta, poți consulta ghidul nostru aici..

IMPORTANT: rețeta eliberată pentru ochelarii de vedere nu este potrivită și pentru lentilele de contact. O consultație pentru lentilele de contact și adaptarea cu lentilele de probă necesită teste oculare diferite, iar măsurătorile efectuate pentru ochelari vor fi complet diferite de cele pentru lentilele de contact. În ghidul nostru regăsești mai multe detalii despre examenul optometric, dar și despre adaptarea la lentilele de contact.

NOTĂ: Contact-lentile.ro nu își asumă răspunderea pentru orice incident care poate apărea din cauza nerespectării parametrilor din rețetă, de la producător sau de la marca de lentile recomandată de specialist.

Comentarii

Aveți întrebări?