Modalitățile de plată în magazinul nostru

Cum plătești o comandă?

Poți alege dintre următoarele metode de plată pentru a finaliza comanda:
- Pentru comenzile cu ridicare personală de la punctele de livrare Easybox sau Coletăria - plată online prin EuPlătesc, plată la livrare sau plată prin Google Pay
- Pentru comenzile cu livrare prin curier - plată online prin EuPlătesc, ramburs la curier sau plată prin Google Pay
- Pentru comenzile cu ridicare din Showroom - Calea Dorobanților 126-130, sector 1, București -- plată online prin EuPlătesc, plată prin Google Pay sau la ridicarea coletului din Showroom cu cardul sau în numerar.

Plată securizată

Te asigurăm că toate plățile vor fi executate într-un mod sigur și securizat. Informațiile tale personale vor fi folosite doar pentru stabilirea plății și nu vor fi transmise terților.

Plată online

Dacă alegi să plătești online cu cardul de credit sau debit, vei fi redirecționat către pagina web securizată a partenerului nostru, unde îți poți introduce datele pentru a efectua plata. Toate informațiile pe care le introduci aici sunt criptate în siguranță. Te rugăm să reții că acest link de plată securizat este activ doar pentru o perioadă limitată de timp. Dacă timpul a expirat, va trebui să accesezi comanda prin contul tău personal de pe site-ul nostru și să încerci din nou plata.

Dacă este necesar, poți accesa link-ul de plată securizat prin intermediul contului tău personal de pe site-ul nostru. Mergi pe pagina de Vizualizare Comandă unde vei avea posibilitatea de a alege plata cu cardul. Link-ul de plată securizat va rămâne activ doar pentru o perioadă limitată de timp. Dacă nu se poate accesa, te rugăm să contactezi Serviciul Relatii Clienți telefonic sau pe e-mail la info@contact-lentile.ro.

Probleme la plată

Mai întâi, verifică cu banca sau contul tău bancar pentru a vedea dacă tranzacția a fost finalizată și pentru a rezolva orice probleme tehnice legate de plata ta.

Dacă plata a avut succes, dar nu apare ca fiind plătită în sistemul nostru, te rugăm să ne contactezi la info@contact-lentile.ro și îți vom valida plata cu departamentul nostru de contabilitate.

Dacă întâmpini probleme cu pagina de plată, încercă să îți accesezi contul de pe pagina contact-lentile.ro de pe alt browser sau dispozitiv.

Pentru alte întrebări, consultă pagina noastră cu întrebări frecvente despre comandă.

Comentarii

Aveți întrebări?