Setați un reminder pentru următoarea ta comandă de lentile de contact

Păstrați-vă ochii sănătoși și setați un reminder pentru următoarea comandă de lentile de contact

Uiți să îți plasezi la timp comanda de lentile de contact și soluții? Lasă această grijă în seama noastră, setează acum un reminder pentru următoarea comandă.

Care sunt beneficiile?

  • grija de a comanda la timp și de a nu rămâne fără lentile de contact o lași în seama noastră.
  • nu trebuie să mai faci compromisul de a utiliza o lentilă expirată din cauză că ai uitat să plasezi la timp comanda de lentile de contact.
  • stai fără stres-ul de a nota, memora când trebuie să plasezi următoarea comandă de lentile de contact și soluții.
  • comoditatea de a alege cum să primiți reminderele

Cum să vă asigurați sănătatea ochilor?

Dacă nu sunteți încă înregistrat, continuați și înregistrați-vă pentru a configura un reminder pentru următoarea achizițiea> din contului dvs.

Alegeți cum să primiți notificări de la noi. Puteți selecta notificări prin E-mail, prin SMS și puteți crea chiar un reminder în Calendar. Puteți alege mai multe opțiuni, care considerați că sunt potrivite pentru dvs.

Reminder guide available types

Apoi, setați o anumită dată din calendar pentru reminder. În mod ideal, setați alerta cu cel puțin 3 zile înainte de expirarea ultimului set de lentile de contact. Repetați această procedură dacă doriți să setați un reminder, de exemplu, cu o jumătate de an în avans. Puteți seta cât de multe remindere doriți

Reminder guide datepicker

Nu uitați să verificați dacă detaliile dvs. de contact sunt corecte. Dacă observați că adresa de e-mail sau numărul de telefon sunt greșite, faceți clic pe butonul Modifică și modificați-le. Pentru notificările prin SMS, asigurați-vă că salvați un număr de telefon mobil în contul dvs.

Reminder guide contact data

Imediat ce ați setat și verificat toate informațiile pentru următorul reminder, faceți clic pe butonul Setează un Reminder

Reminder guide send button

Puteți să verificați toate reminderele din Rezumat reminder.

Reminder guide set reminders

Un ultim sfat de la noi:

Un alt beneficiu pentru utilizatorii ce dețin cont pe eshop-ul nostru este faptul că avem istoricul comenzilor dvs. Deci, odată ce ați primit reminder-ul de cumpărare, faceți clic pe repetați ultima comandă. Nu este nevoie să vă amintiți marca sau dioptria lentilelor! Plasarea comenzilor pe site-ul nostru nu a fost niciodată mai simplă.