TopVue Elite+ (90 lentile)

258.99 Lei
100% recomandă
Livrare gratuită la acest produs
În stoc
Data estimată de expediere marţi 29.11. Selectează parametrii
Livrare gratuită la acest produs
258.99 Lei
Cadou gratuit în valoare de până la 23.99 Lei pentru comenzi mai mari de 249.00 Lei

TopVue Elite+ lentile de unică folosință

TopVue Elite+ sunt lentile de contact de înaltă calitate disponibile în dioptrii pozitive (+) și negative (-) pentru a corecta cu ușurință atât hipermetropia cât și miopia.

Aceste lentile au modul de înlocuire zilnic, care este cel mai sănătos mod de a purta lentilele de contact, în special pentru persoanele cu un stil de viață activ. Cu TopVue Elite+, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la orice fel de îngrijire a lentilelor. Lentilele zilnice TopVue Elite+ sunt alegerea perfectă pentru activități sportive, ieșiri spontane sau pentru o zi normală la birou și mai presus de toate, pentru a vă bucura de o viață confortabilă fără bariere!

Caracteristici inovatoare

Lentilele zilnice TopVue Elite+ sunt fabricate din hidrogel cu conținut de 58% apă. Materialul este realizat cu tehnologia UltraSoo, iar în compoziție este adăugat hialuronatul de sodiu . Acest lucru asigură o lubrifiere premium , tocmai de aceea lentilele TopVue Elite+ se simt întotdeauna plăcut și confortabil la purtare.

TopVue Elite+ conțin filtru UV pentru a proteja împotriva radiațiilor UV dăunătoare. Pentru o manipulare ușoară lentilele au nuanță fină de albastru.

O caracteristică foarte importantă a lentilelor TopVue Elite+ este designul asferic. Acest lucru vă asigură o adaptare ușoară. Lentilele de contact asferice sunt o soluție excelentă pentru persoanele cu o formă de astigmatism incipientă și îmbunătățesc vizibilitatea în condiții de iluminare slabă.

TopVue Elite+ sunt disponibile în pachete de:

Proprietăți - TopVue Elite+ (90 lentile)

Producător: TopVue
Rază de curbură: 8.60
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 90 lentile
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Valabilitate: min 24 luni
Permeabialitatea oxigenului: 27 Dk/t
Conținut apă: 58%
Materialul lentilelor: Bioxifilcon A
Dioptrie: de la -12.00 la +6.00
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Numele produsului: TopVue Elite+
Filtru UV: Da
Dispozitiv medical: Da

Raiting

100%
35 din clienții noștri recomandă acest produs

Comentarii (2)

Aveți întrebări?
Elena Puicea

M-am exprimat eu gresit, voiam sa spun daca 245 RON este pretul pentru dioptria de la un SINGUR ochi, iar 490 RON dioptriile de la ambii ochi. Sper ca ati inteles ce vreau de fapt sa intreb :))

Răspuns info@contact-lentile.ro

Bună ziua,

Lentilele TopVue Elite 90 de lentile/cutie au prețul de 245 Ron, toate lentilele din pachet având aceeași dioptrie. Dacă aveți dioptrii diferite trebuie să achiziționați 2 seturi.

O zi frumoasă Echipa Contact-lentile.ro

Elena Puicea

245 RON o singura lentila? 490 RON 2 lentile? (adica pentru ambii ochi) Am inteles bine? Am crezut ca 245 RON este pretul de fapt si de drept, pretul FINAL ca sa zic asa.