Repetă ultima comandă
Gol

TopVue Elite (30 lentile)

Disponibil > 1000 buc
Număr voturi : 180
Preț 85.00 Ron
attributesPrimary

vineri 31. 3.

cleaner
blank
Cost livrare:
Fan Courier 12 RON

O nouă generație de lentile zilnice din hidrogel pentru un confort ridicat

Lentilele de contact TopVue Elite sunt cele mai noi lentile zilnice din populara gamă TopVue. Design-ul lor și combinația dintre tehnologia de fabricație Radial Edge și materialul Biomoist Gelflex oferă un confort superior pe durata întregii zile. TopVue Elite sunt lentile din hidrogel fabricate din Methafilcon B cu un conținut mare de apă de 57%. Ușoara colorație albastră ajută la manipularea lor cu ușurință iar filtru UV oferă protecție suplimentară pentru ochi. Senzația de moliciune și catifelare oferită de acestea le fac potrivite pentru 99% dintre purtătorii de lentile de contact .

Lentilele de contact TopVue Elite sunt disponibile și în pachet economic cu 90 lentile.

Garanția primirii banilor înapoi

Dacă nu sunteți mulțumit de calitatea lentilelor de contact, puteți returna 26 lentile sigilate în termen de 365 zile de la livrarea produselor, și primiți toți banii înapoi. Mai multe informații...

Tehnologia Radial Edge

Tehnologia unică Radial Edge folosită în fabricarea lentilelor TopVue Elite conferă acestora o margine uniformă a lentilei . Ca urmare, frecarea dintre pleoapă și lentilă este redusă la minim iar nivelul de confort în purtare oferit de TopVue Elite este maximizat.

Biomoist Gelflex

Materialul Biomoist din care sunt fabricate lentilele de contact TopVue Elite conține o combinație de doi agenți de umezire , hydroxypropyl methylcellulose (HPMC) și polyethylene glycol (PEG), pentru a imita cât mai bine filmul natural al ochiului. Conceput pentru a elibera umezeală atunci când este nevoie, materialul Biomoist din care sunt confecționate TopVue Elite oferă cel mai ridicat confort în purtarea lentilelor de contact pe durata întregii zile.

Biomoist conține, de asemenea, agenți de curățare unici care reduc depunerea proteinelor și lipidelor pe suprafața lentilei.

Filtru UV pentru extra protecție

Lentilele de contact TopVue Elite conțin filtru UV pentru a oferii ochilor tăi o protecție suplimentară împotriva razelor dăunătoare UV.
Totuși, este indicat să purtați ochelari de soare pentru a oferi ochilor o protecție corespunzătoare împotriva razelor UV deoarece lentila de contact acoperă doar o mica parte a ochiului. .

Mod recomandat de utilizare și specificații

TopVue Elite sunt lentile zilnice de unică folosință. Poartă o pereche nouă de lentile în fiecare zi și seara aruncă lentilele folosite. Nu este necesar să cureți și să stochezi aceste lentile. Nu ai nevoie de soluție pentru lentile dacă folosețti aceste lentile zilnice.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Proprietăți

Dioptrie: de la -15.00 la +6.00
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Material: Methafilcon B
Pot să dorm cu aceste lentile?: nu
Conținut apă: 57%
Transmisibilitate oxigen: 27 Dk/t
Diametru: 14.2
Filtru UV: DA, însă numai la recomandarea medicului dvs. specialist
În ambalaj: 30 lentile
Curbura: 8.6

Comentarii

Adaugă comentariu

 • Mariana Mircescu

  Niște lentile extraordinare. Le-am purtat și 16 ore, dar nu am simțit nici cel mai mic disconfort. Sunt moi, nu usucă ochii, foarte comode. Le recomand!

  Adăugat: 01.12.2016
 • Daniela Ciurea

  Extrem de hidratante si usor de aplicat. Nu sunt fan lentile zilnice, dar cred ca acestea sunt excelente.

  Adăugat: 02.11.2016
 • Nadia Gavriluta

  Buna! Mi-au placut aceste lentile. Sunt foarte usor de pus si nu deranjeaza deloc in timpul zilei. Nu mi-am simtit ochii uscati si astfel nu am simtit nevoia de picaturi. Le recomand.

  Adăugat: 25.10.2016
 • Roxana N

  Lentilele sunt bune si usor de pus. Va multumesc

  Adăugat: 24.10.2016
 • Ciprian Burca

  Exista acest tip de lentile si pentru astigmatism? Multumesc

  Adăugat: 28.07.2016
 • info@contact-lentile.ro

  Bună ziua,

  Momentan aceste lentile nu se fabrică pentru astigmatism.

  O zi frumoasă, Echipa Contact-lentile.ro

  Adăugat: 04.10.2016

Autentificare

Autentificare cu

Facebook Google