Repetă ultima comandă
Gol

TopVue Air for Astigmatism (1 lentilă)

Disponibil > 1000 buc
Număr voturi : 7
Preț 29.00 Lei
attributesPrimary

marţi 28.11.

cleaner
blank
Cost livrare:
Fan Courier 12 Lei

TopVue Air for Astigmatism (1 lentilă)

TopVue Air for Astigmatism sunt lentile de contact torice destinate corecției astigmatismului. Sunt confecționate dintr-un material inovativ, silicon hidrogel. Lentilele TopVue Air for Astigmatism au atât o permeabilitate mare a oxigenului cât și un conținut mare de apă. Design-ul lentilelor TopVue Air for Astigmatism este creat cu ajutorul unei tehnologii progresive care oferă o stabilitate a lentilei pe ochi, în orice situație, pe parcursul întregii zile.

Cum funcționează lentilele TopVue Air for Astigmatism?

Lentile de contact TopVue Air for Astigmatism dispun de o tehnologie de stabilizare numită SHT PrismBallast, care ajută la poziționarea perfectă a lentilei pe ochi. Designul SHT PrismBallast face partea inferioară lentilei mai groasă folosind gravitația pentru a facilita o potrivire perfectă pe ochi. Tehnologia SHT PrismBallast elimină rotația și mișcarea lentilei pentru că greutatea acesteia este distribuită într-un mod unic. Datorită formei lor speciale și a distribuției greutătii, lentilele de contact TopVue Air for Astigmatism asigura mișcarea lină a pleoapei pe întreaga suprafață a globului ocular. Procesul natural de clipire ajută, de asemenea, la stabilizarea lentilei. Lentilele sunt ajutate de mișcarea pleoapelor inferioare și superioare pentru a-și păstra poziția stabilă pe ochi.Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Proprietăți

Dioptrie: de la +6.00 la -12.00
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența de înlocuire: 1-30 zile, în funcție de recomandarea medicului dvs. specialist
lubrifiere cu hialuronat de sodiu: DA, însă numai la recomandarea medicului dvs. specialist
Material: Innofilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: nu
Conținut apă: 45%
Transmisibilitate oxigen: 100 Dk/t
Diametru: 14.2
Filtru UV: nu
În ambalaj: 1 lentilă
Curbura: 8.6

Comentarii

Adaugă comentariu

 • Tadeia

  Buna ziua! Eu am nevoie de ax de 145 grade, imi puteti spune ce trebuie sa fac in aceasta situatie?

  Adăugat: 14.09.2017
 • info@contact-lentile.ro

  Bună Tadeia,

  Lentilele de contact se fabrică cu ax-ul cuprins între 10–180 de grade cu pasul din 10 în 10. Cel mai probabil prescripția ta(ax 145 grade) este pentru ochelari. Pentru a purta lentile de contact trebuie să realizezi un consult special.

  O zi plăcută Echipa Contact-lentile.ro

  Adăugat: 14.09.2017
 • Craciun Ana Maria Alexandra

  Buna ziua. As dori sa-mi comand niste lentile, dioptria mea este -6,50, cilindrul -0.75 la ambii ochi, insa la unul am axa de 180 de grade, iar la celalalt 0 grade.Vad ca nu exista o optiune cu 0 grade. Ce sa fac in acest caz? Va multumesc.

  Adăugat: 27.08.2017
 • info@contact-lentile.ro

  Bună Ana Maria, axul de 0 grade este același cu 180, deci la ambii ochi axul lentilelor tale trebuie să fie de 180. O zi frumoasă, Echipa Contact-Lentile.ro

  Adăugat: 28.08.2017
 • Geza

  Buna ziua ! Am o reteta prescrisa de medic: ochi drept dioptrie -2,75 ,cilindru+0.50 , axa 40 .La ochiul stang : -2,75 , cilindru +0,50 , axa 170. Problema mea este ca nu gasesc lentile ptr.astigmatism cu parametri respectivi ( cilindru). Astept un raspuns caci trebuie sa-mi schimb urgent lentilele .Multumesc .

  Adăugat: 10.04.2017
 • info@contact-lentile.ro

  Bună ziua,

  Rețeta atașată de dumneavoastră este pentru ochelari, pentru a purta lentile de contact trebuie să mergeți la medicul dumneavoastră oftalmolog și să realizați o consultație specială pentru acestea. Prescripția de ochelari diferă de cea de lentile de contact (lentilele de contact nu se realizează cu cilindru pozitiv). Pentru a purta lentile de contact, medicul dumneavoastră trebuie să realizeze o transpoziție, adică să transforme cilindru din pozitiv în cilindru negativ.

  O zi frumoasă Echipa Contact-lentile.ro

  Adăugat: 11.04.2017
 • Anca

  Aveti si de culoare??

  Adăugat: 06.02.2017
 • info@contact-lentile.ro

  Bună ziua,

  Lentilele TopVue Air for Astigmatism sunt lentile medicale fără culoare.

  O zi frumoasă Echipa Contact-lentile.ro

  Adăugat: 06.02.2017
 • Cristina Ciocan

  Recomand aceste lentile. Sunt foarte multumita din toate punctele de vedere, sunt foarte comode si nu usuca ochiul.

  Adăugat: 25.03.2016

Autentificare

Autentificare cu

Facebook Google