Repetă ultima comandă
Gol

TopVue Air for Astigmatism (1 lentilă)

Disponibil > 1000 buc
Număr voturi : 7
Preț 29.00 Lei
attributesPrimary

marţi 27.2.

cleaner
blank
Cost livrare:
Fan Courier 12 Lei
Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 99 Lei, până pe 25.02.2018!

TopVue Air for Astigmatism (1 lentilă)

TopVue Air for Astigmatism sunt lentile de contact torice destinate corecției astigmatismului. Sunt confecționate dintr-un material inovativ, silicon hidrogel. Lentilele TopVue Air for Astigmatism au atât o permeabilitate mare a oxigenului cât și un conținut mare de apă. Design-ul lentilelor TopVue Air for Astigmatism este creat cu ajutorul unei tehnologii progresive care oferă o stabilitate a lentilei pe ochi, în orice situație, pe parcursul întregii zile.

Cum funcționează lentilele TopVue Air for Astigmatism?

Lentile de contact TopVue Air for Astigmatism dispun de o tehnologie de stabilizare numită SHT PrismBallast, care ajută la poziționarea perfectă a lentilei pe ochi. Designul SHT PrismBallast face partea inferioară lentilei mai groasă folosind gravitația pentru a facilita o potrivire perfectă pe ochi. Tehnologia SHT PrismBallast elimină rotația și mișcarea lentilei pentru că greutatea acesteia este distribuită într-un mod unic. Datorită formei lor speciale și a distribuției greutătii, lentilele de contact TopVue Air for Astigmatism asigura mișcarea lină a pleoapei pe întreaga suprafață a globului ocular. Procesul natural de clipire ajută, de asemenea, la stabilizarea lentilei. Lentilele sunt ajutate de mișcarea pleoapelor inferioare și superioare pentru a-și păstra poziția stabilă pe ochi.Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Proprietăți

Dioptrie: de la +6.00 la -12.00
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența de înlocuire: 1-30 zile, în funcție de recomandarea medicului dvs. specialist
lubrifiere cu hialuronat de sodiu: DA, însă numai la recomandarea medicului dvs. specialist
Material: Innofilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: nu
Conținut apă: 45%
Transmisibilitate oxigen: 100 Dk/t
Diametru: 14.2
Filtru UV: nu
În ambalaj: 1 lentilă
Curbura: 8.6

Comentarii

Adaugă comentariu

 • Tadeia

  Buna ziua! Eu am nevoie de ax de 145 grade, imi puteti spune ce trebuie sa fac in aceasta situatie?

  Adăugat: 14.09.2017
 • info@contact-lentile.ro

  Bună Tadeia,

  Lentilele de contact se fabrică cu ax-ul cuprins între 10–180 de grade cu pasul din 10 în 10. Cel mai probabil prescripția ta(ax 145 grade) este pentru ochelari. Pentru a purta lentile de contact trebuie să realizezi un consult special.

  O zi plăcută Echipa Contact-lentile.ro

  Adăugat: 14.09.2017
 • Craciun Ana Maria Alexandra

  Buna ziua. As dori sa-mi comand niste lentile, dioptria mea este -6,50, cilindrul -0.75 la ambii ochi, insa la unul am axa de 180 de grade, iar la celalalt 0 grade.Vad ca nu exista o optiune cu 0 grade. Ce sa fac in acest caz? Va multumesc.

  Adăugat: 27.08.2017
 • info@contact-lentile.ro

  Bună Ana Maria, axul de 0 grade este același cu 180, deci la ambii ochi axul lentilelor tale trebuie să fie de 180. O zi frumoasă, Echipa Contact-Lentile.ro

  Adăugat: 28.08.2017
 • Geza

  Buna ziua ! Am o reteta prescrisa de medic: ochi drept dioptrie -2,75 ,cilindru+0.50 , axa 40 .La ochiul stang : -2,75 , cilindru +0,50 , axa 170. Problema mea este ca nu gasesc lentile ptr.astigmatism cu parametri respectivi ( cilindru). Astept un raspuns caci trebuie sa-mi schimb urgent lentilele .Multumesc .

  Adăugat: 10.04.2017
 • info@contact-lentile.ro

  Bună ziua,

  Rețeta atașată de dumneavoastră este pentru ochelari, pentru a purta lentile de contact trebuie să mergeți la medicul dumneavoastră oftalmolog și să realizați o consultație specială pentru acestea. Prescripția de ochelari diferă de cea de lentile de contact (lentilele de contact nu se realizează cu cilindru pozitiv). Pentru a purta lentile de contact, medicul dumneavoastră trebuie să realizeze o transpoziție, adică să transforme cilindru din pozitiv în cilindru negativ.

  O zi frumoasă Echipa Contact-lentile.ro

  Adăugat: 11.04.2017
 • Anca

  Aveti si de culoare??

  Adăugat: 06.02.2017
 • info@contact-lentile.ro

  Bună ziua,

  Lentilele TopVue Air for Astigmatism sunt lentile medicale fără culoare.

  O zi frumoasă Echipa Contact-lentile.ro

  Adăugat: 06.02.2017
 • Cristina Ciocan

  Recomand aceste lentile. Sunt foarte multumita din toate punctele de vedere, sunt foarte comode si nu usuca ochiul.

  Adăugat: 25.03.2016

Autentificare

Autentificare cu

Facebook Google