TopVue Air for Astigmatism (1 lentilă)

29.00 Lei
100%
În stoc
Product detail: Show parameters
attributesPrimary

marți 19.11.

cleaner
blank
Adaugă
32 Lei

Delivery

Fan courier
1 zi lucrătoare 15 Lei
29.00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi de minim 129 lei
Cadouri pentru comenzi de minim 250 lei
Garanția banii înapoi

TopVue Air for Astigmatism (1 lentilă)

TopVue Air for Astigmatism sunt lentile de contact torice destinate corecției astigmatismului. Sunt confecționate dintr-un material inovativ, silicon hidrogel. Lentilele TopVue Air for Astigmatism au atât o permeabilitate mare a oxigenului cât și un conținut mare de apă. Design-ul lentilelor TopVue Air for Astigmatism este creat cu ajutorul unei tehnologii progresive care oferă o stabilitate a lentilei pe ochi, în orice situație, pe parcursul întregii zile.

Cum funcționează lentilele TopVue Air for Astigmatism?

Lentile de contact TopVue Air for Astigmatism dispun de o tehnologie de stabilizare numită SHT PrismBallast, care ajută la poziționarea perfectă a lentilei pe ochi. Designul SHT PrismBallast face partea inferioară lentilei mai groasă folosind gravitația pentru a facilita o potrivire perfectă pe ochi. Tehnologia SHT PrismBallast elimină rotația și mișcarea lentilei pentru că greutatea acesteia este distribuită într-un mod unic. Datorită formei lor speciale și a distribuției greutătii, lentilele de contact TopVue Air for Astigmatism asigura mișcarea lină a pleoapei pe întreaga suprafață a globului ocular. Procesul natural de clipire ajută, de asemenea, la stabilizarea lentilei. Lentilele sunt ajutate de mișcarea pleoapelor inferioare și superioare pentru a-și păstra poziția stabilă pe ochi.Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!
Proprietăți
Producător: TopVue
Rază de curbură: 8.60
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 1 lentilă
Permeabialitatea oxigenului: 100 Dk/t
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența de înlocuire: 30 zile
Conținut apă: 45%
Dioptrie cilindrică: de la -0.75 la -2.25
Dioptrie: de la -12.00 la +6.00
Materialul lentilelor: Innofilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Filtru UV: Nu
Conține hialuronat de sodiu: Da

Raiting

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Evaluează produsul:
100%

Comentarii (1)

Aveți întrebări?

Reteta

Daniel

Nu gasesc lentile pentru reteta: Ochi drept: SF +4.00 , CYL -1.25 , AX 125, RC 8.6, Diametru 14 Ochi stang: SF: +4.00 , CYL -1, AX 45, RC 8.6, Diametru 14 Ambii ochi: Hipermetropie medie, Astigmatism, Ambliopie usoara. Ochi drept Esotropie.

Răspuns

info@contact-lentile.ro

Bună Daniel,

Prescripția ta nu este pentru lentile de contact, acestea nu se fabrică cu partea cilindrică(cyl) de –1.00 și nici cu valoarea axului de 45 respectiv 125 grade. Pentru a purta lentile de contact trebuie să realizezi un consult special, dacă ești din București te așteptăm în optica noastră pentru a realiza un consult special pentru lentile de contact, complet gratuit. Adresă Optică: București, sector 1, Calea Dorobanților 126–130.

Zi frumoasă!

VISA Master Card Fan courier
Top