Thealoz Duo 10 ml

59.00 Lei
În stoc
Data estimată de expediere 1 buc. marți 3.8. Stock day info: Ready to be sent in less then 4 days Selectează parametrii

Delivery

Fan courier
1 zi lucrătoare 7.99 Lei
59.00 Lei
Cadou gratuit în valoare de până la 19.80 Lei pentru comenzi mai mari de 249.00 Lei

Picături de ochi Thealoz Duo 10 ml

Picăturile oftalmice Thealoz elimină senzația de ochi obosit sau iritat. Această formulă neutră (pH 7) lubrifiază suprafața ochiului și combate eficient sindromul de ochi uscat. Puteți aplica în jur de 4-6 picături pe zi, sau ori de câte ori simțiți nevoia. Thealoz Duo picături nu conțin conservanți și pot fi folosite în timpul purtării lentilelor de contact. Acest ambalaj conține 10 ml. Utilizabil până la 3 luni de la deschidere.

Formula Thealoz Duo combină trehaloza cu acid hialuronic. Ambele substanțe se găsesc în mod natural în corpul uman și sunt capabile să hidrateze și să regenereze țesutul și să restabilească echilibrul natural al lacrimilor.

Eficient împotriva sindromului de ochi obosit

Oboseală, iritație, înroșire, uscăciune și arsuri pot apărea datorită unei varietăți de influențe externe, variind de la vreme, la munca frecventă pe calculator. Thealoz Duo picături pentru ochi sunt o soluție excelentă pentru aceste tipuri de probleme. Sunt, de asemenea, foarte recomandate pentru tratamentul sindromului de ochi uscat (în stadiile moderate până la severe ale acestei afecțiuni).

Sistemul revoluționar ABAK

Thealoz Duo folosește sistemul de dozare patentat ABAK, care oferă o picătură consistentă de fiecare dată. Acest sistem unic de dozare ajută la menținerea picăturilor sterile.

Proprietăți
Producător: Thea
Volum: 10 ml
Valabil după desigilare: 3 luni
Valabilitate: min 6 luni
Conservanți: Da
Poate fi utilizat cu lentile de contact: Da

Raiting

Acest produs nu are foarte multe review-uri încă

Comentarii (1)

Aveți întrebări?

Gratiela

Excelente! Hidratează și nu tulbură vederea!