Dragi clienți, vă asigurăm că depozitul și livrările funcționează în regim normal. Showroom-ul din București este închis temporar pentru siguranța angajaților și a clienților. Programul de Customer Support a fost extins astfel: L-V: 9-20, S: 10-15.

Suport rotativ pentru lentile - galben

9.00 Lei
91%
În stoc
Data estimată de expediere luni 6.4.

Delivery

Fan courier
1 zi lucrătoare 15 Lei
9.00 Lei

Toate variantele acestui produs:

Livrare gratuită pentru comenzi de minim 129 lei
Cadouri pentru comenzi de minim 250 lei
Garanția banii înapoi

Suport înalt, rotativ, cu cupe, pentru lentile de contact, pentru o mai bună curățare și o manipulare mai ușoară.

După introducerea lentilei în cupă și acoperirea acesteia cu soluție, rotiți capacul de sus de câteva ori și la dreapta și la stânga. Această mișcare de rotație în interiorul suportului ajută la curățarea mai bună a lentilelor. După terminarea acestui proces schimbați soluția de pe lentile. Cel mai des, lentila este deteriorată din cauza manevrării ei incorecte, cu degetele. Cupele din interiorul supotului rotativ nu afectează calitatea lentilei de contact. Folosind suportul rotativ pentru lentile de contact, nu veți avea nevoie de cleștișor sau pensetă pentru a scoate lentilele din soluție.

Acest suport nu este potrivit pentru dezinfectarea lentilelor de contact cu soluție pe bază de peroxid de hidrogen.

Rotirea coșulețului cu lentile nu înlocuiește frecarea lentilelor între degete, înainte de aplicare și după ce au fost înlăturate de pe ochi.

Se recomandă înlocuirea suportului pentru lentile la fiecare 3 luni pentru o igienă sigură în întreținerea lentilelor de contact.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Proprietăți
Culoare Accesorii: Alb, Material

Raiting

91%
0x
0x
0x
0x
0x
Evaluează produsul:
100%

Comentarii

Aveți întrebări?
VISA Master Card Fan courier
Top