Soluție ReNu Advanced 2x 360 ml

99.00 Lei
91% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere luni 30.1. Selectează parametrii
Ridicare personala 5.99 Lei   
Fan Courier 11.99 Lei   
Ridicare din showroom - Calea Dorobanților 126-130 Gratuit
LIVRARE GRATUITĂpentru comenzi de 199.00 Lei
99.00 Lei
Cadou gratuit în valoare de până la 19.99 Lei pentru comenzi mai mari de 249.00 Lei

Soluție ReNu Advanced pentru lentile de contact

ReNu Advanced este o soluție multifuncțională destinată îngrijirii tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Această soluție de curățare folosește inovația Sistem triplu dezinfectan, are o formulă unică de trei dezinfectanți care va face ca lentilele tale să se simtă proaspete și noi, în fiecare zi.
Producătorul, Bausch and Lomb, afirmă că această combinație de trei dezinfectanți este capabilă să kill elimine până la 99,90 % din bacterii și germeni în doar 4 ore. Soluția ReNu Advanced asigură o curățare excelentă și poate fi folosită pentru ați clăti lentilele, dar și pentru a îndepărta depunerile proteice de pe lentile. Această soluție are un sistem de hidratare îmbunătățit pentru ați oferi confort pe toata durata purtării.

Cum se utilizează acest produs

În primul rând, spălă-te bine pe mâini. După ce ai îndepărtat lentila de pe ochi, așeaz-o în palmă și aplică at cel puțin 3 picături de soluție Renu Advanced pe fiecare parte a lentilei. Folosește vârful degetului pentru a freca lentile cu soluție timp de 20 de secunde. Procedează la clătirea temeinică a fiecărei părți a lentilei timp de 5 secunde cu soluție proaspătă. Repetă acest proces de curățare pentru cealaltă lentilă. La final, pune lentilele într-o casetă pentru lentile și adaugă soluție proaspătă ReNu Advanced. Lasă lentilele să se înmoaie și să se regenereze timp de cel puțin 4 ore. Nu uita să folosești întotdeauna o soluție proaspătă - aruncă soluția rămasă din caseta lentilelor. Nu refolosi niciodată soluția. Asigură-te că vei clăti caseta cu soluție de îngrijire a lentilelor și după fiecare utilizare.

Proprietăți - Soluție ReNu Advanced 2x 360 ml

Producător: Bausch and Lomb
Tipul soluției: Universali
Volum: 2x360 ml
Valabilitate: min 12 luni
Valabil după desigilare: 3 luni
Conservanți: Da
Dispozitiv medical: Da

Raiting

91%
71 din clienții noștri recomandă acest produs review-urile nu sunt verificate

Comentarii

Aveți întrebări?