Soluție OPTI-FREE PureMoist 90 ml

32.99 Lei
100% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere marţi 29.11. Selectează parametrii
Ridicare personala 5.99 Lei   
Fan Courier 11.99 Lei   
Ridicare din showroom - Calea Dorobanților 126-130 Gratuit
LIVRARE GRATUITĂpentru comenzi de 199.00 Lei
32.99 Lei
Cadou gratuit în valoare de până la 23.99 Lei pentru comenzi mai mari de 249.00 Lei

Soluția pentru lentile de contact OPTI-FREE PureMoist

Soluția OPTI-FREE PureMoist este o soluție multifuncțională de la Alcon destinată dezinfectării, curățării, clătirii, lubrifierii și stocării lentilelor moi și din silicon hidrogel. Soluția conține ingredientul HydraGlyde Moisture Matrix, ingredient care menține lentilele umede până la 16 ore pe zi , sporind confortul în purtare.

Formula blândă dar efectivă a soluției OPTI-FREE PureMoist înlătură eficient lipidele și proteinele și distruge microbii . Pachetul soluției Opti-REE PureMoist 90 ml include un suport pentru lentile de contact . Soluția poate fi folosită maximum 6 luni de la prima deschidere.

În oferta magazinului nostru figurează și soluția multifuncțională 300 ml, 2 x 300 ml, 3 x 300 ml (pachet mai mare = preț mai bun).

Procesul de curățare în doi pași

Opti-Free PureMoist operează pe baza unui sistem de curățare în două faze, în urma căruia lentilele sunt dezinfectate și impurtățile înlăturate.

1) Faza dezinfectării

Pe parcursul procesului de dezinfectare, microorganismele (bacteriile, mucegaiul) sunt dizolvate cu ajutorul substanțelor POLYQUAD și ALDOXIME . Aceste componente ale soluției nu afectează țesutul sensibil al ochiului și nici mediul lui natural.

2) Înlăturarea depozitelor

Pe parcursul etapei de curățare, nitratul și edetatul de sodiu ajută la înlăturarea sedimentelor, depozitelor organice și a calcarului.


Compoziție: citrat de sodiu, clorură de sodiu, borat de sodiu, aminometil propanolul, sorbitol, EDTA disodic și două substanțe de umezire – TETRONIC și HydraGlyde, substanță de conservare, POLYQUAD.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Proprietăți - Soluție OPTI-FREE PureMoist 90 ml

Producător: Alcon
Tipul soluției: Universali
Valabil după desigilare: 6 luni
Valabilitate: min 6 luni
Volum: 90 ml
Conservanți: Da
Dispozitiv medical: Da

Raiting

100%
71 din clienții noștri recomandă acest produs

Comentarii

Aveți întrebări?