Soluție AQ Pure 2 x 360 ml

84.00 Lei 77.28 Lei
În stoc
Data estimată de expediere miercuri 21.4. Today Selectează parametrii

Delivery

Fan courier
1 zi lucrătoare 7.99 Lei
84.00 Lei 77.28 Lei
Cadou gratuit în valoare de până la 25.00 Lei pentru comenzi mai mari de 249.00 Lei

Soluția AQ Pure

AQ Pure este o soluție versatilă care conține un polimer elastic cu proprietatea de a reține cantități mari de apă. Acest lucru asigură o umectare perfectă a lentilelor în timpul purtării lor, pe tot parcursul zilei. Ca urmare,lentilele nu produc roșeață sau iritație,soluția AQ Pure mai mult ca alte soluții,contribuie la purtarea confortabila a lentilelor de contact.

Potrivită și pentru ochi sensibili

Datorită efectului crescut de lubrefiere,mult mai mare ca în cazul altor soluții, AQ Pure este potrivită și pentru ochii sensibili.Confortul oferit prin folosirea acestei soluții este apreciat nu doar de persoanele cu ochi sensibili ci și de cei care doresc să beneficieze de o îngrijire a ochilor de cea mai bună calitate.

Curăță și hidratează

Soluția este destinată dezinfectării, depozitării, curățării, clătirii și hidratării tuturor tipurilor de lentile de contact moi și eliminării depozitelor proteice​​. PH-ul soluției este compatibil cu mediul organic al ochiului eliminând riscul de iritații.

Durata de acțiune

Soluția AQ Pure este destinată dezinfectării lentilelor atât prin frecare cât și fără frecare.În primul caz,cu frecare,producăto­rul recomanadă timpul de dezinfectare să fie de 5–7 minute.În cazul fără frecare ,timpul de dezinfectare este recomandat să fie de cel puțin 2–3 ore. Specialiștii recomandă dezinfectarea prin frecare ,prin această metodă rezultănd o dezinfectare mai sigură.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!
Proprietăți
Producător: Optoflex
Tipul soluției: Universali
Volum: 2x360 ml
Valabilitate: min 24 luni
Valabil după desigilare: 3 luni
Conține hialuronat de sodiu: Da

Raiting

Acest produs nu are foarte multe review-uri încă

Comentarii (1)

Aveți întrebări?

Solutie AQ Pure

Branduse Madalina

Buna ziua? Lentilele se pot pastra peste noapte in aceasta solutie? Multumesc!

Răspuns

info@contact-lentile.ro

Bună Madalina,

Da, soluția AQ Pure este o soluție multifuncțională, destinată dezinfectării, depozitării, curățării, clătirii și hidratării tuturor tipurilor de lentile de contact moi.

Zi frumoasă!