Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml

58.99 Lei
97% recomandă
Atenție! Această soluție este peroxid. Vă rugăm să urmați instrucțiunile de utilizare!
Data estimată de expediere Selectează parametrii
Ridicare personala 5.99 Lei   
Fan Courier 11.99 Lei   
Ridicare din showroom - Calea Dorobanților 126-130 Gratuit
LIVRARE GRATUITĂpentru comenzi de 199.00 Lei
58.99 Lei
Cadou gratuit în valoare de până la 19.99 Lei pentru comenzi mai mari de 249.00 Lei

Soluția pentru lentile de contact AO SEPT PLUS HydraGlyde®

AO Sept Plus HydraGlyde® este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde® oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtării lor. Fiecare pachet conține un recipient cu AODISC. Soluția AOSEPT PLUS se folosește, împreună și întotdeauna, cu recipientul AODISC.

Notă

Nu aplicați niciodată soluție cu peroxid direct în ochi, deoarece poate provoca răni grave.

Nu folosiți niciodată un suport plat pentru lentile de contact cu soluția cu peroxid. Utilizați numai suportul special inclus în soluție, ce conține un disc de neutralizare.

Nu îndepărtați niciodată lentilele din suportul special înainte de finalizarea procesului de neutralizare (cel puțin 6 ore).

Nu umpleți niciodată suportul special cu soluție peste linia gradată. Soluția scursă și ne-neutralizată poate intra accidental în contact cu lentilele de contact sau cu degetele, provocând răni.

Această soluție nu este multifuncțională. Este foarte important să așteptați pentru a se neutraliza complet (minimum 6 ore), de fiecare dată când dezinfectați lentilele cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® pentru a preveni eventualele arsuri sau iritații ale ochilor. Folosiți această soluție conform indicațiilor medicului dvs. oftalmolog.

La dezinfectarea lentilelor de contact cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® este esențial să se aștepte un timp suficient de lung până la neutralizarea completă a soluției pentru a preveni arsura ochilor- vă sfătuim să consultați, de asemenea, instrucțiunile conținute de cutia cu soluție.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Hidratare de lungă durată

Agentul de hidratare HydraGlyde® aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor.

Cum acționează soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Agentul activ de curățare din soluția AO Sept Plus HydraGlyde® formează o soluție de peroxid de hidrogen cu o concentrație de 3%.

Faza de dezinfectare

Peroxidul de hidrogen are proprietățile unui acid diluat, astfel îndepărtează eficient depozitele de pe lentile și microorganismele nedorite. Contactul direct dintre peroxid și țesuturile sensibile ale ochiului ar putea duce la arsuri asă că este nevoie ca dezinfectarea să dureze un timp mai îndelungat, suficient pentru neutralizarea peroxidului.

Faza de neutralizare

În scopul de a neutraliza complet soluția este necesar un un agent catalitic care este prezent în soluția AO Sept Plus HydraGlyde® sub forma de AODISC. Acest ingredient de neutralizare este conținut în suportul special care este inclus în cutia soluției.

Cum se folosește corect soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Lentilele de contact trebuie să fie plasate în suportul special umplut cu soluție până la limita maximă indicată pe recipient. Lentilele trebuie să fie depozitate în suportul cu soluție timp de cel puțin 6 ore, timp necesar pentru neutralizarea completă a soluției. Lentilele pot fi stocate timp de până la 2 săptămâni în aceeași soluție. După acest timp, soluția trebuie să fie înlocuită cu una proaspătă.

Proprietăți - Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml

Producător: Alcon
Tipul soluției: Peroxide
Volum: 360 ml
Valabilitate: min 12 luni
Valabil după desigilare: 3 luni
Conservanți: Nu
Dispozitiv medical: Da

Raiting

97%
179 din clienții noștri recomandă acest produs review-urile nu sunt verificate

Comentarii (7)

Aveți întrebări?
Florea Rodica

Buna ziua! Am citit ca aceasta solutie nu trebuie folosita pentru clatirea si curatarea lentilelor in mana. Este suficienta doar clatirea lor in acest dispozitiv pentru a folosi lentila in siguranta? Si dupa perioada de neutralizare le putem aplica direct pe ochi sau mai trebuie clatite cu altceva? Multumesc

Răspuns info@contact-lentile.ro

Bună Rodica,

Soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde nu necesită clătire sau curățare în palmă, datorită conținutului de peroxid este suficient să adaugi lentilele în suportul special din cutia de soluție și lentilele tale sunt curățate și deproteinizate complet. După neutralizarea peroxidului, proces ce durează minim 6 ore, soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde devine soluție salină, iar lentilele tale nu trebuie să fie clătite cu o altă soluție ci sunt pregătite pentru port.

Zi frumoasă!

Alexandra Nicoleta

Am dioptri diferite si as vrea sa stiu daca recipientul este semnat pt ochiul stang si cel drept. Din poza prezentata mai sus, observ ca acesta nu ar avea nici macar 2 culori diferite pt a putea deosebi lentila.

Răspuns info@contact-lentile.ro

Bună Alexandra,

Suportul de depozitare ce este inclus la soluția AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml este unul deosebit, in care se introduc ambele lentile într-o modalitatea de prindere inovativă, pe sistemul de prindere există un semn distictiv pentru a nu încurca lentilele între ele.

Zi frumoasă!

Sandra Maria

Sunt foarte multumita de aceasta solutie, insa nu am gasit nicaieri cat este valabil recipientul, dupa cate utilizari se detelioreaza discul din recipient ?

Răspuns info@contact-lentile.ro

Bună Maria,

Suportul special ce se regăsește în pachetul de soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 360 ml este valabil 3 luni de la prima utilizare.

O zi frumoasă!

Edward

Buna ziua, cate recipiente AODISC contine acest pachet? As vrea sa o folosesc cu lentilele de la Alcon Air Optix HydraGlyde. Solutia aceasta e mai buna decat Opti free Pure Moist ?

Răspuns info@contact-lentile.ro

Bună Edward,

Recipientul cu soluție AO Sept Plus Hydraglyde are atașat în pachet doar un suport AOdisc. Opti-Free PureMoist și AO Sept PLUS HydraGlyde au în comun agentul de hidratare HydraGlyde, însă AO Sept PLUS HydraGlyde se diferențiază prin peroxidul din compoziție fiind nevoie de o atenție sporită la utilizare. Lentila trebuie să stea în soluție timp de minim 6-8 ore până ce peroxidul din compoziție este complet neutralizat. Soluția Aosept Plus Hydraglyde se folosește doar împreună cu suportul din pachet ce conține un catalizator ce ajută la neutralizarea peroxidului. După ce lentila a fost depozitată în suportul special, iar soluția a fost neutralizată complet, lentile se poate aplica pe ochi, aceasta NU trebuie să fie clătită în palmă cu soluție Aosept PLUS HydraGlyde.

O zi plăcută Echipa Contact-lentile.ro

Monamena

Buna Ziua,as dori sa comand aceasta solutie pt.lentilele mele de contact colorate-Top Vue Color-,dar am inteles ca nu poate fi folosita pt.lentile colorate... Este adevarat?si daca da,de ce? Am folosit-o in trecut pt.lentilele necolorate pe care le-am avut,si am fost foarte,foarte multumita.. Va multumesc.M Va multumesc

Răspuns info@contact-lentile.ro

Bună ziua, Acestă soluție nu este recomandată pentru lentilele colorate deoarece datorită conținutului de peroxid ar putea deteriora culoarea lentilelor. Echipa contact-lentile.ro

IONELA MIHAI

Pachet de 2 solutii Aosept Plus, nu mai aveti in stoc?

Răspuns info@contact-lentile.ro

Nu, produsul AoSept Plus a fost înlocuit cu varianta nouă, AoSepPlus Hydra Glyde. Deocamdată nu avem pe stoc pachetul cu 2 soluții. Echipa contact-lentile.ro

Andra Voicu

Solutia Ao Sept simpla nu mai apare pe site. Nu mai este produsa?

Răspuns info@contact-lentile.ro

Nu, soluția Ao Sept Plus a fost înlocuită cu versiunea îmbunătățită, Ao Sept Hydra Glyde. Echipa contact-lentile.ro