Soluție AO SEPT PLUS HydraGlyde 2x360 ml

108.29 Lei
În stoc
Atenție! Această soluție este peroxid. Vă rugăm să urmați instrucțiunile de utilizare!
Data estimată de expediere luni 26.7. luni 26.7. Selectează parametrii

Delivery

Fan courier
1 zi lucrătoare 7.99 Lei
108.29 Lei
Cadou gratuit în valoare de până la 19.80 Lei pentru comenzi mai mari de 249.00 Lei

Soluția pentru lentile de contact AO SEPT PLUS HydraGlyde®

AO Sept Plus HydraGlyde® este o soluție pe bază peroxid de hidrogen destinată dezinfectării tuturor tipurilor de lentile de contact moi. Agentul de hidratare Moisturizing HydraGlyde® oferă lentilelor hidratarea necesară pe tot parcursul purtării lor. Fiecare pachet conține un recipient cu AODISC. Soluția AOSEPT PLUS se folosește, împreună și întotdeauna, cu recipientul AODISC.

Notă

Nu aplicați niciodată soluție cu peroxid direct în ochi, deoarece poate provoca răni grave.

Nu folosiți niciodată un suport plat pentru lentile de contact cu soluția cu peroxid. Utilizați numai suportul special inclus în soluție, ce conține un disc de neutralizare.

Nu îndepărtați niciodată lentilele din suportul special înainte de finalizarea procesului de neutralizare (cel puțin 6 ore).

Nu umpleți niciodată suportul special cu soluție peste linia gradată. Soluția scursă și ne-neutralizată poate intra accidental în contact cu lentilele de contact sau cu degetele, provocând răni.

Această soluție nu este multifuncțională. Este foarte important să așteptați pentru a se neutraliza complet (minimum 6 ore), de fiecare dată când dezinfectați lentilele cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® pentru a preveni eventualele arsuri sau iritații ale ochilor. Folosiți această soluție conform indicațiilor medicului dvs. oftalmolog.

La dezinfectarea lentilelor de contact cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® este esențial să se aștepte un timp suficient de lung până la neutralizarea completă a soluției pentru a preveni arsura ochilor- vă sfătuim să consultați, de asemenea, instrucțiunile conținute de cutia cu soluție.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Hidratare de lungă durată

Agentul de hidratare HydraGlyde® aderă la suprafața lentilei formând o peliculă care previne uscarea ei, lentila rămânând umedă până la 16 ore. Lentilele sunt suficient de hidratate pentru a oferi confort pe toată durata purtării lor.

Cum acționează soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Agentul activ de curățare din soluția AO Sept Plus HydraGlyde® formează o soluție de peroxid de hidrogen cu o concentrație de 3%.

Faza de dezinfectare

Peroxidul de hidrogen are proprietățile unui acid diluat, astfel îndepărtează eficient depozitele de pe lentile și microorganismele nedorite. Contactul direct dintre peroxid și țesuturile sensibile ale ochiului ar putea duce la arsuri asă că este nevoie ca dezinfectarea să dureze un timp mai îndelungat, suficient pentru neutralizarea peroxidului.

Faza de neutralizare

În scopul de a neutraliza complet soluția este necesar un un agent catalitic care este prezent în soluția AO Sept Plus HydraGlyde® sub forma de AODISC. Acest ingredient de neutralizare este conținut în suportul special care este inclus în cutia soluției.

Cum se folosește corect soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Lentilele de contact trebuie să fie plasate în suportul special umplut cu soluție până la limita maximă indicată pe recipient. Lentilele trebuie să fie depozitate în suportul cu soluție timp de cel puțin 6 ore, timp necesar pentru neutralizarea completă a soluției. Lentilele pot fi stocate timp de până la 2 săptămâni în aceeași soluție. După acest timp, soluția trebuie să fie înlocuită cu una proaspătă.

Proprietăți
Producător: Alcon
Tipul soluției: Peroxide
Volum: 2x360 ml
Valabilitate: min 16 luni
Valabil după desigilare: 3 luni
Conservanți: Nu

Raiting

Acest produs nu are foarte multe review-uri încă

Comentarii

Aveți întrebări?