Soluție All In One Light 2 x 360 ml

68.00 Lei
Livrare gratuită la acest produs
În stoc
Product detail: Show parameters
attributesPrimary

luni 19.8.

blank
Livrare gratuită la acest produs
68.00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi de minim 129 lei
Cadouri pentru comenzi de minim 250 lei
Garanția banii înapoi

Soluția All In One Light 2×360 ml

Soluția All In One Light este produsă de CooperVision și este o soluție multifuncțională pentru lentilele de contact. Formula sa delicată este potrivită pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv hidrogel și hidrogel siliconic. Această soluție revoluționară curăță, dezinfectează, clătește și hidratează lentilele atunci când acestea nu sunt folosite.

Formulă avansată

Soluția multifuncțională All In One promite o îngrijire excepțională pentru utilizatorii cu ochi sensibili. Formula și ingredientele sale au fost testate și dovedite a fi suficient de blândă pentru cei cu ochii sensibili la iritare și pentru toate tipurile de alergii sezoniere și de mediu. Această soluție de înaltă calitate împiedică deshidratarea lentilelor de contact și asigură confort pe tot parcursul zilei.

Disponibilitate

Soluția All In One 360ml vine cu un suport antibacterian pentru lentilele de contact. Se recomandă înlocuirea suportului de lentile în același timp cu deschiderea unei noi sticle de soluție.

Soluția All in One este disponibilă în variant de travel100ml, o cutie de 360ml, și pachetul pentru familie 3 x 360 ml. Fiecare sticlă de soluție vine cu un suport antibacterian.

Proprietăți
Producător: CooperVision
Tipul soluției: Universal
Volum: 2x360 ml
Valabilitate: min 24 luni
Valabil după desigilare: 3 luni
Conține hialuronat de sodiu: Nu

Raiting

0x
0x
0x
0x
0x
Evaluează produsul:
100%

Comentarii

Aveți întrebări?
VISA Master Card Fan courier
Top