Proclear 1 Day Multifocal (30 lentile)

PRP: 190.00 Lei 168.99 Lei
Diferență: 21.01 Lei
93% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere 1 buc. marţi 16.8. Selectează parametrii

Delivery

Fan courier
1 zi lucrătoare 11.99 Lei
PRP: 190.00 Lei 168.99 Lei
Diferență: 21.01 Lei
Cadou gratuit în valoare de până la 5.99 Lei pentru comenzi mai mari de 249.00 Lei

Lentile de contact Proclear 1 Day Multifocal

Proclear 1 Day multifocal sunt lentile zilnice,multifocale de la producătorul CooperVision. Sunt concepute pentru a ajuta la rezolvarea problemelor asociate cu înaintarea în vârstă : prezbiopie (de asemenea, cunoscută sub numele de "prezbiopie de vârstă") și ochi uscat. Designul optic al lentilelor Proclear 1 Day Multifocal permite ochiului găsirea instinctivă a zonei care oferă cea mai bună focalizare. Zonele de tranziție treptată vă permit să vedeți totul în mod clar și fără efort, la orice distanță.

Vedere clară la orice distanță.

Proclear 1 Day Multifocal oferă o soluție convenabilă pentru corectarea vederii în fiecare situație - în timp ce conduceți, citiți sau folosiți calculatorul. Lentilele oferă o vedere clară la toate distanțele.

Confort sporit și purtare sănătoasă

Lentilele de contact zilnice sunt cea mai sănătoasă metodă de a purta lentile de contact. În acest mod murdăria,aler­genii,depuner­le proteice nu au suficient timp pentru a se depune pe lentile. Această caracteristică a lentilelor este foarte importantă mai ales pentru persoanele care suferă de alergii.

Tehnologia de hidratare PC

Proclear 1 Day Multifocal sunt fabricate dintr-un material nou patentat care conține molecule de fosfatidil colina (PC), molecule care sunt o parte naturala a fiecărei celule a corpului uman. Moleculele PC sunt capabile de a absorbi cantități mari de apă care înconjoară întreaga suprafață a lentilei și acționează ca o protecție naturală împotriva uscării și acumulării de murdărie.

Dioptrie adițională (add power)

Lentilele de contact Proclear 1 Day Multifocal nu au dioptrie adițională (add power). Producătorul afirmă că, aceste lentile sunt concepute pentru cei care poartă lentile cu dioptrie adițională de până la +2.50.
Prin urmare, este recomandabil ca înainte de a achiziționa un nou tip de lentile de contact să solicitați sfatul medicului specialist oftalmolog.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Proprietăți - Proclear 1 Day Multifocal (30 lentile)

Producător: CooperVision
Numele produsului: Proclear 1 Day Multifocal
Rază de curbură: 8.70
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 30 lentile
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Valabilitate: min 12 luni
Permeabialitatea oxigenului: 37 Dk/t
Conținut apă: 60%
Dioptrie: de la -10.00 la +6.00
Add: HI (MAX ADD +2.50)
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Filtru UV: Nu
Materialul lentilelor: Omafilcon A
Dispozitiv medical: Da

Raiting

93%
81 din clienții noștri recomandă acest produs

Comentarii (1)

Aveți întrebări?
Vasile Buza

Ce inseamna aditia MF?

Răspuns info@contact-lentile.ro

Bună ziua, Așa cum este menționat și în descrierea produsului, conform poducătorului, aceste lentile de contact corespund adiție cu valoarea maximă de 2.5. Echipa contact-lentile.ro