Repetă ultima comandă
Gol

Picături oftalmice ReNu MultiPlus Drops 8 ml

Disponibil > 1000 buc
Număr voturi : 114
Preț 18.00 Lei
attributesPrimary

miercuri 17.10.

blank
Cost livrare:
Fan Courier 12 Lei
Transportul este GRATUIT pentru cumpărături cu valoare minima de 149 RON! 

Picăturile oculare lubrifiante ReNu MultiPlus® Lubricating and Rewetting DropsRenu MultiPlus Drops

hidratează lentilele, asigură confort sporit la purtare și împiedică formarea depunerilor proteice pe suprafața lentilei.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Proprietăți

Valabilitate: min 12 luni
În ambalaj: 8 ml
Producător: Bausch and Lomb

Comentarii

Adaugă comentariu

 • Iulia Macovei

  Recomand picaturile Renu. Fara ele nu as fi reusit sa port lentile de contact. Daca nu folosesc picaturi lubrifiante simt senzația de corp strain in ochi.

  Adăugat: 13.07.2016
 • Lucian Traila

  Buna ziua, Am cumparat aceste picaturi si pot sa spun ca sunt foarte bune. Chiar fac lentilele de contact mai moi si confortabile. As vrea sa va intreb cat timp de la deschidere pot fi folosite? Multumesc.

  Adăugat: 01.03.2016
 • info@contact-lentile.ro

  Bună ziua, Picăturile ReNu Multiplus pot fi folosite timp de 30 de zile de la prima deschidere. Echipa contact-lentile.ro

  Adăugat: 02.03.2016
 • Iulia Mihaes

  Pentru mine picaturile lubrifiante Renu sunt foarte eficiente. Le folosesc ori de cate ori imi simt ochii uscati sau obositi. Recomand.

  Adăugat: 19.02.2016
 • monica mihali

  Pentru vinisoare rosii pe ochi de la lentile ce picaturi de ochi recomandati ???Care este mai eficienta ???

  Adăugat: 11.02.2016
 • info@contact-lentile.ro

  Bună ziua, Vă recomandăm să consultați un medic oftalmolog. Echipa contact-lentile.ro

  Adăugat: 12.02.2016
 • Nicoleta

  ce pot face ca sa nu mai am senzatia de corp strain in ochii,in momentul in care am lentilele puse. Lentilele sunt cumparate in urma unei recomandari facute de un medic. va multumesc

  Adăugat: 12.02.2013
 • info@contact-lentile.ro

  Buna ziua, Desi lentilele de contact furnizeaza multiple beneficii purtatorilor, exista si situatii in care acestea pot provoca senzatie de corp strain. Neglijarea acestui simptom poate conduce la serioase complicatii. In aceasta situatie scoateti imediat lentila de contact. Daca disconfortul dispare, examinati cu atentie lentila. Daca lentila este deteriorata, nu o mai utilizati, inlocuiti-o cu o lentila noua. Daca lentila prezinta urme de murdarie, vreo geana sau vreun corp strain pe ea sau daca problema dispare si lentila nu este deteriorata, curatati-o bine, clatiti-o si dezinfectati-o, inainte de a o reaplica. Daca simptomele mentionate mai sus persista dupa scoaterea sau la reaplicarea lentilei, scoateti imediat lentila de pe ochi si contactati specialistul. Senzatia de uscaciune oculara ocazionala poate fi inlaturata clipind de cateva ori sau folosind picaturi lubrifiante. Daca senzatia persista, consultati specialistul. O zi frumoasa!

  Adăugat: 13.02.2013
 • alexandra

  pot folosi picaturile si in timp ce port lentiilele sau dupa ce le dau jos

  Adăugat: 20.10.2012
 • info@contact-lentile.ro

  Buna ziua.Puteti folosi picaturi si in timp ce purtati lentile de contact.Picaturile au si rolul de a creste confortul purtarii lentilelor de contact.O zi buna

  Adăugat: 20.10.2012

Autentificare

Autentificare cu

Facebook Google