Ghidul nostru pentru alegerea lentilelor colorate

Ai vrea să vezi cum ți-ar sta cu ochii de o altă culoare? Sau poate doar vrei să intensifici culoarea naturală a ochilor tăi, să dai mai multă profunzime și luminozitate privirii? Acest lucru este realizabil cu ajutorul lentilelor de contact colorate. Acestea sunt disponibile atât în varianta cu dioptrie cât și în varianta fără dioptrie. Lentilele colorate fără dioptrie sunt cunoscute și sub numele de lentile cosmetice. Deoarece există o varietate foarte mare de lentile colorate, pentru a le alege pe cele potrivite pentru ochii tăi, îți recomandăm să consulți ghidul nostru.

Lentile de contact intensificatoare, opace sau crazy?

Varietatea mare de lentile de contact colorate existente pe piață ne-a determinat să-ți oferim câteva recomandări pentru a-ți ușura alegerea. În primul rând, trebuie să ști că efectul de culoare rezultat prin purtarea lentilelor colorate depinde în mare măsură de culoarea naturală a ochilor tăi dar și de diferiți factori externi cum ar fi condițiile de iluminare și culoarea vestimentației. Lentilele de contact intensificatoare oferă o schimbare mai subtilă, mai naturală, în timp ce lentilele de contact opace oferă o mai mare acoperire. Desigur, mai există și lentile speciale (crazy) potrivite mai ales pentru a desăvârși un costum pentru carnaval sau pentru o petrecere. Hai să aruncăm o privire fiecărui tip de lentile colorate.

Lentile intensificatoare pentru a sublinia culoarea naturală a ochilor tăi

Lentilele de contact colorate intensificatoare amplifică culoarea naturală a ochilor tăi. Aceste lentile schimbă culoarea ochilor dintr-o nuanță deschisă într-o nuanță mai închisă a aceleiași culori dar nu schimbă radical culoarea ochilor. Lentilele de contact intensificatoare sunt potrivite persoanelor care nu doresc o schimbare dramatică a culorii naturale a ochilor.. Lentilele de contact FreshLook Dimensions de la contact-lentile.ro sunt o variantă potrivită pentru cei care au ochii albaștri sau verzi.

Lentile de cntact opace pentru o schimbare radicală

Lentilele de contact opace sunt destinate schimbării radicale a culorii naturale a ochilor tăi. Dacă vrei să-ți schimbi complet culoarea naturală a ochilor, atunci lentilele opace sunt alegerea potrivită pentru tine. De exemplu lentilele de contact TopVue Color, FreshLook Colorblends and Air Optix Colors sunt potrivite chiar și pentru ochi închiși la culoare.

Lentilele de contact crazy pentru un efect dramatic

Vrei să ieși din anonimat? Sau poate doar ai nevoie de un ultim detaliu pentru a avea un costum de carnaval perfect? Poți alege dintre lentilele de contact crazy, disponibile și în varianta cu dioptrie. Surpinde-i pe toți cu ochii tăi de pisică sau de vampir! Lentilele Crazy sunt perfecte pentru Halloween.

Îngrijirea lentilelor de contact colorate

Dorim doar să-ți amintim că toate regulile de îngrijirea a lentilelor de contact pentru corecția vederii se aplică și lentilelor de contact colorate. Dacă preferi lentilele de contact de unică folosință, îți recomandăm lentilele FreshLook One Day Color și ColourVue Oneday Trublends. Lentilele colorate lunare sau trimestriale sunt mai economice din punct de vedere al prețului dar necesită îngrijire zilnică. Este important să nu folosești lentilele peste perioada lor de purtare recomandată de producător.

Dacă vrei să-ți schimbi look-ul, să fi vedeta unei petreceri sau doar să-ți faci ziua mai frumoasă atunci aruncă o privire pe contact-lentile.ro la oferta noastră de lentile de contact colorate.

Comentarii

Aveți întrebări?