Garanția celui mai mic preț

Noi vă oferim întotdeauna cel mai bun preț…

Garanția celui mai mic preț - Alensa

La contact-lentile.ro ne angajăm să vă oferim cel mai mic preț de pe piață. Dacă găsiți în altă parte un produs la un preț mai mic, vă rugăm să ne anunțați. Vom verifica această ofertă și vom modifica prețul pentru a se alinia cu prețul cel mai mic de pe piață. Pentru a răsplăti loialitatea dvs. vă vom oferi un cadou! Produsele comercializate în magazinul nostru sunt achiziționate, în cantitate mare, direct de la cei mai mari și cunoscuți producători. Acest lucru, combinat cu costurile operaționale relativ mici, ne perimte să menținem prețurile noastre foarte mici și să împărțim profitul cu dvs.

Ne străduim, întotdeauna, să oferim cea mai bună experiență cliențiilor noștri prin prețuri competitive, cadouri și promoții substanțiale, costuri mici de transport și serviciul personalizat de relații cu clienții . Vă rugăm să rețineți, cererea trebuie să fie transmisă înainte de finalizarea comenzii dvs..

  1. Vă rugăm să vă asigurați că toate detaliile produsului sunt identice, inclusiv marca, modelul și numărul de lentile.
  2. Vă rugăm să ne trimiteți detaliile produsului, inclusiv link-ul URL pentru produsul mai ieftin, la info@contact-lentile.ro
  3. Dacă se confirmă validitatea prețului mai mic, vom ajusta prețul din comanda dvs. și vă vom recompensa cu un cadou.
  4. Vă rugăm să rețineți că anumiți vânzători online pot prezenta un preț mai mic al produselor și un preț de livrare mai mare pentru a compensa. Vă rugăm să verificați tarifele de livrare ale vânzătorului pentru a vă asigura că prețul total este într-adevăr mai mic decât la contact-lentile.ro.

Condițiile ajustare a prețului

  • Solicitarea de ajustare a prețului trebuie să fie trimisă la noi înainte de finalizarea comenzii dvs..
  • Ajustarea prețului nu poate fi combinată cu alte reduceri, promotii sau oferte speciale de pe site-ul nostru.
  • Ajustarea prețului se aplică numai produselor oferite de magazinele online din România.
  • Ajustarea prețului nu se aplică pentru produse vandute pe site-urile de licitație, comercianți cu amănuntul, piețe de desfacere neautorizate, pachete deschise, etc.
  • Ne rezervăm dreptul de a verifica ofertele și autenticitatea acestora; decizia finală de schimbare a prețului este doar a noastră.
  • Ajustarea prețului nu se aplică produselor care au încetat să mai fie fabricate.

Pages comments: Reply to # - Anulează
VISA Master Card Fan courier
Top