Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)

87.99 Lei
94% recomandă
În stoc
Data estimată de expediere luni 28.11. Selectează parametrii
Ridicare personala 5.99 Lei   
Fan Courier 11.99 Lei   
Ridicare din showroom - Calea Dorobanților 126-130 Gratuit
LIVRARE GRATUITĂpentru comenzi de 199.00 Lei
87.99 Lei
Cadou gratuit în valoare de până la 23.99 Lei pentru comenzi mai mari de 249.00 Lei

DAILIES® AquaComfort Plus™

Tehnologia Triple Action Moisture

HPMC, ingredient care optimizează vâscozitatea pentru a oferi o senzație moale, mătăsoasă și confort exceptional, încă de la aplicare;
PEG este un agent de hidratare, ce se eliberează cu fiecare clipire, și un potențiator de confort, ce păstrează umiditatea lentilei, pe tot parcursul zilei. Fiecare clipit conferă o senzație naturală și sănătoasă!
PVA stabilizează filmul lacrimar, pentru o viziune mai clară, toată ziua!
DAILIES® AquaComfort Plus™ sunt lentile de contact de unică folosință, cu frecvență de înlocuire zilnică. Dupa fiecare purtare, lentila se aruncă și se înlocuiește a doua zi cu una nouă!

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Proprietăți - Dailies AquaComfort Plus (30 lentile)

Producător: Alcon
Rază de curbură: 8.70
Număr lentile pe cutie: 30 lentile
DIA: 14.00
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Valabilitate: min 12 luni
Permeabialitatea oxigenului: 26 Dk/t
Conținut apă: 69%
Numele produsului: Dailies AquaComfort Plus
Dioptrie: de la -15.00 la +8.00
Materialul lentilelor: Nelfilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: Nu
Filtru UV: Nu
Dispozitiv medical: Da

Raiting

94%
549 din clienții noștri recomandă acest produs

Comentarii (14)

Aveți întrebări?
dns

Am apelat la aceste lentile la recomandarea unui prieten si cu aceasta ocazie pot sa anunt bucuros ca azi renunt definitiv la ochelari. Port pentru prima oara lentile, le am deja puse de 10 ore si nu am ce reprosa. Nicio senzatie de jena, de ochi uscat, niciun disconfort, vad perfect. Le recomand cu 5 din 5 stele.

Sibel Omer

Pentru aplicare mai este necesara soluția , ca la celelalte lentile?

Răspuns info@contact-lentile.ro

Bună ziua,

Lentilele de unică folosință nu necesită soluție de întreținere/curăța­re.

O zi plăcută Echipa Contact-lentile.ro

Ciprian J.

Bune lentilele, dar nu perfecte. La clipit se simt puţin pe ochi, parcă aş avea un corp străin, uşor deranjant. Umidificarea este f. bună în schimb, le-am purtat şi 14 ore fără să mi se usuce ochii. Ceva mai slăbuţe decât TopView.

Antonio

Aceste lentile sunt originale?

Răspuns info@contact-lentile.ro

Bună ziua! Toate produsele comercializate de magazinul nostru vin însoțite de un Certificat de Calitate/ Conformitate, care atestă că aceste produse îndeplinesc normele de caliatte în vigoare. De asemenea, SC Noavidet SRL, societatea care administrează magazinul online www.contact-lentile.ro, deține toate avizele pentru comercializare și punere în funcțiune a dispozitivelor medicale de tip IIB (lentile de contact și accesorii). Echipa Contact-Lentile.ro

Iuliana

Care este diferenta intre Dailies Aqua Comfort si Dailies Total 1?

Răspuns info@contact-lentile.ro

Bună ziua, Lentilele de contact Dailies Total 1 sunt singurele lentile de contact cu un conținut variabil de apă și cu o transmisibiliate mare a oxigenului, 156 dk/t față de 26 Dk/t -transmisibilitatea lentilelor Dailies AquaComfort Plus. Echipa contact-lentile.ro

Cristina Maria Radulescu

Ce este mai recomandat lentile de contact zilnice sau lunare?

Răspuns info@contact-lentile.ro

Bună ziua, Lentilele de contact zilnice, de unică folosință, reprezintă alternativa cea mai sănătoasă. Aceste lentile de contact sunt recomandate mai ales persoanelor care călătorec mult sau care poartă lentile de contact doar ocazional. Singurul dezavantaj în purtarea lentilelor zilnice este costul mai ridicat comparativ cu lentilele de contact lunare. Echipa contact-lentile.ro

Ramona

Copilul meu de 15 ani are miopie ,dioptriile au ajuns la -4 si -4,5. Poarta lentile de aproape 2 ani de la ciba vision deoarece la orele de sport nu poate participa fara ele. Pretul de pe site-ul dvs este la jumatate fata de cele din cabinetele de specialitate si ma intreb,pe buna dreptate cred eu,de ce sunt aceste diferente atat de mari?

Răspuns info@contact-lentile.ro

Bună ziua, Magazinul nostru achiziționează lentilele de contact direct de la producător și fiind magazin on-line costurile sunt reduse datorită faptului că nu plătim chirie, nu avem nevoie de personal numeros și nu avem un adaos mare față de prețul de achiziție al produselor noastre. Mai multe informații aici: http://www.contact-lentile.ro/…-in-noi.html Echipa contact-lentile.ro

Marian Bucur

Am descoperit de curand acest site si am ramas placut surpins de pretul foarte convenabil al acestor lentile. La magazinul de optica am platit dublu.

Ionut

Lentilele ideale!

Mirela

Sunt ceva mai scumpe decat lentilele lunare dar nu ai nevoie de solutie si sunt si mai confortabile, dupa parerea mea.

gabriela

Singurul defect al acestor lentile este costul mai ridicat decat in cazul lentilelor lunare dar daca socotesti ca nu-ti mai trebuie solutie iese tot pe acolo. In rest, excelente. Recomand.

Camelia

Foarte bune!

Cosmina

Vara folosesc doar lentile de unica folosinta pentru ca nu necesita solutii de intretinere, le folosesc si apoi le arunc. De acestea sunt chiar foarte multumita. Le recomand.

alin

ce indeamna1 den

Răspuns info@contact-lentile.ro

Lentile zilnice, care pot fi purate doar o singura zi