Câștigătorul concursului de Halloween pe Instagram

Alensa contest

Știm că toată lumea e nerăbdătoare să afle și iată că acum a sosit timpul...
Să anunțăm cei 3 câștigători ai concursului înfricoșător #AlensaHallowe­en2017 pe Instagram!

Înainte de toate, dorim să vă mulțumim tuturor participanților din toată Europa pentru participare! Ați trimis foarte multe poze și a fost o adevărată provocare și plăcere să analizăm toate pozele. Ați dat dovadă de mult entuziasm, ați depus efort și nu putem să fim decât fericiți, așa că vă mulțumim!

Să nu mai lungim lucrurile... 1. Primul loc merge către @langbalett pe Instagram, a cărei creativitate și spaimă creată a luat Aurul! Felicitări! Ai câștigat un voucher din partea Alensa, pentru lentile de contact, în valoare de 400 Lei!
2. Pe locul 2 în concursul #AlensaHallowe­en2017 se află @woolfyblacksfx . Poza ta ne-a speriat destul de tare și ai fost recompensată cu un voucher în valoare de 320 Lei. Felicitări!
3. Ultimul loc, poza trimisă de @lauratheys. Aceasta a atras atenție juriului nostru și s-a clasat pe locul 3. Vei primi din partea noastră un voucher în valoare de 200 Lei pentru produsele TopVue pe Alensa.

Felicitări tuturor participanților! Ați făcut o treabă foarte bună și nu a fost ușor să alegem câștigătorii!

Următorul concurs este deja în pregătiri așa că fii pe fază! Cine știe... poate data viitoare vei fi unul dintre fericiții câștigători!