0 Lei

Nu aveți produse în coș

Mergeți la coș

Treci mai ușor peste alergiile oculare cu ajutorul ghidului de supraviețuire

Dacă ești alergic la polen, probabil ți-ai dat seama deja că a început sezonul alergiilor. Alergiile oculare ne afectează pe mulți dintre noi în perioada dintre lunile mai și iulie, și este cauzat de polenul ierbii, care este foarte greu de evitat. Vântul intensifică aceste alergii, de aceea este bine să verificăm zilnic nivelul polenului din aer și să stăm în casă cât mai mult. Dacă apar senzațiile de mâncărime și de lăcrimare, iată câteva sfaturi pentru a limita expunerea la alergii și a ameliora simptomele.

  • Ține ferestrele închise acasă și în mașină
  • Folosește o mască atunci când lucrezi în grădină sau când tunzi gazonul. Este recomandat să menții gazonul din curte cât mai scurt posibil
  • Schimbă și spală hainele dacă ai petrecut mai mult timp în aer liber
  • Evită contactul direct al pielii cu iarba. Din păcate, va trebui să anulezi picnicurile.
  • Spală animalele de companie cât de des este posibil, deoarece și acestea pot transmite alergenii.
  • Clătește ochii iritați cu ajutorul lacrimilor artificiale și a spray-urilor oculare

Ca de obicei, este foarte importantă igiena mâinilor în perioada alergiilor de sezon. . Lentilele de unică folosință sunt recomandate dacă ești alergic, deoarece vei aprecia mereu senzația de prospețime oferită de lentile de contact noi. Dacă senzațiile de mâncărime, lăcrimare sau roșeață persistă, lacrimile artificiale le pot ameliora, deoarece acestea curăță polenul și mențin ochii lubrifiați. În ultimul rând, nivelul de polen din aer este mai mare în zonele uscate, fără nici o ieșire la apă, de aceea acum este ocazia perfectă pentru evadarea pe litoral la care visai!

Blog: comments

Comments form: Reply to # - Anulează
VISA Master Card Fan courier