Air Optix plus HydraGlyde (3 lentile)

84.00 Lei
80%
În stoc
Product detail: Show parameters
attributesPrimary

marți 17.9.

cleaner
blank
Adaugă
32 Lei

Delivery

Fan courier
1 zi lucrătoare 15 Lei
84.00 Lei
Livrare gratuită pentru comenzi de minim 129 lei
Cadouri pentru comenzi de minim 250 lei
Garanția banii înapoi

Lentile de contact AIR OPTIX plus HydraGlydeAir Optix plus HydraGlyde sunt lentile de contact lunare, innovative, de la producătorul Alcon și sunt noua versiune îmbunătățită a lentilelor Air Optix Aqua. Sunt destinate corecției defectelor sferice de vedere și sunt potrivite portului continuu datorită permeabilității mari a oxigenului. Aceste lentile sunt fabricate din silicon hydrogel și sunt ușor colorate în albastru pentru o manipulare mai ușoară.

Air Optix plus HydraGlyde sunt comercializate în cutii cu 3 lentile. Oferta magazinului nostru include și pachete mai mari cu lentile de contact Air Optix Plus Hydraglyde la preț promotional.

Tehnologia Moisture Matrix

Tehnologia patentată de Alcon, Moisture Matrix , ajută lentilele să atragă și să mențină umiditatea. Această umiditate suplimentară formează un strat protector care menține lentilele hidratate pe parcursul întregii zile, timp de 30 de zile.

Tehnologia SmartShield

În plus, lentilele Air Optix plus HydraGlyde sunt realizate cu ajutorul tehnologiei SmartShield, tehnologie Alcon, care ajută, de asemenea la păstrarea unei umidități optime. Tehnologia SmartShield reduce depunerile de lipide și alte sedimente pe lentile, păstrându-le curate și confortabile pe toată durata purtării.

Lentile de contact destinate purtării extinse

Air Optix plus HydraGlyde pot fi purtate, fără a fi înlăturate de pe ochi, până la 6 nopți. Este foarte important să urmați sfatul oftalmologului cu privire la acest regim de purtare care nu este potrivit pentru toți purtătorii de lentile de contact.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Proprietăți
Producător: Alcon
Rază de curbură: 8.60
DIA: 14.20
Număr lentile pe cutie: 3 lentile
Permeabialitatea oxigenului: 138 Dk/t
Frecvența de înlocuire: 30 zile
Valabilitate: min 32 luni
Conținut apă: 33%
Dioptrie: de la -12.00 la +8.00
Materialul lentilelor: Lotrafilcon B
Filtru UV: Nu
Pot să dorm cu aceste lentile?: Da

Raiting

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Evaluează produsul:
100%

Comentarii

Aveți întrebări?
VISA Master Card Fan courier
Top