Repetă ultima comandă
Gol

Air Optix Night and Day Aqua (3 lentile)

Disponibil > 1000 buc
Număr voturi : 117
Preț 120.00 Lei
attributesPrimary

vineri 20.10.

cleaner
blank
Cost livrare:
Fan Courier 12 Lei

AIR OPTIX® NIGHT & DAY® AQUA

 – lentile de contact, special create pentru purtătorii cu un program de lucru încărcat, pentru cei care călătoresc mult, sau pentru cei care, pur și simplu, vor să scape de grija îndepărtării lentilelor pe timpul nopții sau a somnului indiferent de momentul zilei!

Mai mult oxigen

Cu noile lentile AIR OPTIX® NIGHT & DAY® AQUA aveți cea mai mare transmisibilitate de oxigen la nivelul ochiului, chiar și în condiții de port extins sau continuu timp de 30 de zile.

Rezistență la depuneri

Datorită tratamentului unic cu plasmă, depunerile proteice sunt astfel împiedicate, iar ochii sunt protejați împotriva infecțiilor.

Hidratare

Structura materialului menține umiditatea și împiedică deshidratarea lentilei, senzație naturală, sănătoasă și confort susținut pe tot timpul purtării.

Design asferic

Aberațile sferice sunt controlate, lentila asigurând confort optim și claritate vizuală Cu AIR OPTIX® NIGHT & DAY® AQUA ochii arată și se simt sănătoși!

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Proprietăți

Dioptrie: de la -10.00 la +6.00
Valabilitate: minim 32 de luni
Frecvența de înlocuire: 1-30 zile, în funcție de recomandarea medicului dvs. specialist
Material: Lotrafilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: DA, însă numai la recomandarea medicului dvs. specialist
Conținut apă: 24%
Transmisibilitate oxigen: 140 Dk
Diametru: 13.8
Filtru UV: nu
În ambalaj: 3 lentile
Producător: Alcon
Curbura: 8.4 a 8.6

Comentarii

Adaugă comentariu

 • Mihaela

  Buna ziua, Trebuie sa imi pun picaturi Cosopt de 2 ori pe zi. Pot pune aceste picaturi si fara a scoate aceste lentile de contact AIR OPTIX® NIGHT & DAY® AQUA? Cosopt contine: Substanţele active sunt clorhidratul de dorzolamidă şi maleatul de timolol. Fiecare mililitru de picături oftalmice, soluţie conţine dorzolamidă 20 mg sub formă de clorhidrat de dorzolamidă 22,26 mg şi timolol 5 mg sub formă de maleat de timolol 6,83 mg. Celelalte componente sunt: clorură de benzalconiu, hidroxietilceluloză, manitol, citrat de sodiu, hidroxid de sodiu, apă pentru preparate injectabile. Multumesc pentru raspuns.

  Adăugat: 21.06.2017
 • info@contact-lentile.ro

  Bună ziua, produsul COSOPT nu este comercializat de magazinul nostru online, pentru a vă asigura că nu vor afecta lentila de contact ar trebui să consultați un medic oftalmolog. O zi frumoasă, Echipa Contact-Lentile.ro

  Adăugat: 22.06.2017
 • Marilena

  Nu sunt reduse

  Adăugat: 25.11.2016
 • info@contact-lentile.ro

  Bună ziua,

  Oferta de Black Friday o găsiți accesând linkul următor : http://www.contact-lentile.ro/…ay-2016.html

  O zi plăcută, Echipa Contact-lentile.ro

  Adăugat: 25.11.2016
 • Leonte Ciprian

  buna ziua am o intrebare : de ce pe situl oficial AIR OPTIX Transmisibilitate oxigen la aceste lentile este de 175 dk/t si la dumneavoastra de 140 ? va multumesc

  Adăugat: 02.09.2016
 • info@contact-lentile.ro

  Bună ziua,

  Lentilele Air optix Night&day Aqua au:

  • Permeabilitatea de oxigen 140 DK, DK reprezintă proprietatea materialul de a permite trecerea oxigenului către cornee.
  • Transmibilitatea oxigenului de 175 DK/T, DK/T reprezintă cantitatea de oxigen care trece prin lentilă în funcție de grosimea lentilei.

  O zi frumoasă!

  Adăugat: 02.09.2016
 • Dumitru Manea

  Buna ziua, Am suferit o interventie chirurgicala la cornee si as avea nevoie de o lentila de contact fara dioptrie sa-mi sustina corneea. As putea comanda lentilele Air Optix? Pot sa mentin lentila pe ochi mai mult timp?

  Adăugat: 26.02.2016
 • Gabriela Manta

  Si eu am probleme cu aplicarea si scoaterea lentilelor de contact si de aceea folosesc doar lentile pentru port continuu. Dintre toate lentilele pentru port continuu incercate de mine, acestea mi s-au parut cele mai confortabile.

  Adăugat: 15.02.2016
 • Iulia Niculescu

  Foarte bune lentilele, sunt multumita de serviciile acestui site de fiecare data. Va multumesc!

  Adăugat: 21.11.2015
 • info@contact-lentile.ro

  Vă mulțumim frumos pentru aprecieri! Echipa contact-lentile.ro

  Adăugat: 23.11.2015
 • Cristina Duca

  Aplicatorul e din nou pe stoc. Pe mine ma ajuta sa-mi pun lentilele. Nu se mai lipesc de deget.

  Adăugat: 29.07.2015
 • Mirela Gruia

  Si eu tot din acesta cauza le folosesc pe acestea. Le pun foarte greu pe ochi. Era pe acest site un aplicator dar nu l-am incercat si acum vad ca nu mai e pe stoc. Ati incercat aplicatorul?

  Adăugat: 04.06.2015
 • Nicu

  Am probleme cu aplicarea lentilelor pe ochi, din aceasta cauza am ales aceste lentile. Merg la oftalmolog lunar sa mi le puna pe ochi si nu le mai dau jos toata luna. Imi puteti recomanda o modalitate de a-mi aplica lentilele singur? Multumesc.

  Adăugat: 29.05.2015
 • Alexandra Barbu

  Folosesc aceste lentile de cativa ani. Am incercat si alte marci dar m-am intors din nou la Air Optix. Sunt cele mai bune!

  Adăugat: 14.05.2015

Autentificare

Autentificare cu

Facebook Google