Repetă ultima comandă
Gol

Acuvue Oasys 1-Day (30 lentile)

Disponibil > 1000 buc
Număr voturi : 5
Preț 135.00 Lei
attributesPrimary

1 buc. miercuri 20.6.

cleaner
blank
Cost livrare:
Fan Courier 12 Lei
Transportul este GRATUIT pentru cumpărături cu valoare minima de 149 RON! 

Acuvue Oasys 1-Day

Lentilele de contact Acuvue Oasys 1-Day, produse de Johnson&Johnson, sunt fabricate din silicon hidrogel și beneficiază de tehnologia patentată HydraLuxe, ce asigură un confort și o senzație de prospețime a ochilor pe tot parcursul zilei. Acest produs este recomandat persoanelor care suferă de alergii sau pentru cei cu ochii sensibili.

Acuvue Oasys 1-Day sunt disponibile și în seturi de câte .

Tehnologia HydraLuxe

Lentilele concepute cu ajutorul tehnologiei HydraLuxe conțin molecule ce sunt similare din punct de vedere biologic cu lacrimile naturale. Agenții de lubrifiere se regăsesc și în materialul lentilei, nu doar pe suprafața acesteia. Acest lucru previne simptomele senzației de ochi uscat sau alt disconfort. De asemenea, moleculele HydraLuxe ajută la îmbunătățirea filmului lacrimal natural și asigură o utilizare confortabilă și naturală.

Confort și protecție

Lentilele de unică folosință sunt considerate ca fiind cea mai sănătoasă opțiune pentru purtătorii de lentile de contact. Folosirea unei noi perechi de lentile de fiecare dată, scade semnificativ riscul apariției unor posibile infecții. De asemenea, acest lucru elimină și necesitatea utilizării unei soluții de întreținere sau a unui lenscase.

Lentilele de contact Acuvue Oasys 1-Day conțin și un filtru UV care blochează 90% din radiațiile UVA și aproape 99% din radiațiile UVB. Însă, lentilele de contact acoperă doar o parte a ochilor și este recomandat să purtați ochelari de soare pentru o protecție suficientă.

Facem eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor dar, rareori, acestea pot conține inadvertenţe.

Imaginile și descrierile sunt cu titlu informativ. Nuanța, tonul și intensitatea culorii pot varia în funcție de monitor!

Proprietăți

Dioptrie: de la -12.00 la +8.00
Valabilitate: min 24 luni
Frecvența de înlocuire: 1 zi
Material: Senofilcon A
Pot să dorm cu aceste lentile?: nu
Conținut apă: 38%
Transmisibilitate oxigen: 121 Dk/t
Diametru: 14.3
Filtru UV: DA, însă numai la recomandarea medicului dvs. specialist
În ambalaj: 30 lentile
Producător: Johnson and Johnson
Curbura: 8.5 și 9.0

Comentarii

Adaugă comentariu

Autentificare

Autentificare cu

Facebook Google