Repetă ultima comandă
Gol

Află mai multe despre codul tău dealer

Dealer system

Introducere

Folosește codul dealer pentru a obține credit în contul tău! Împarte codul dealer prietenilor tăi, care îl pot folosi pentru a obține 5% discount pentru orice comandă lansată pe www.contact-lentile.ro.
Câștigul este de ambele părți, primești la rândul tău 5% credit din totalul comenzii celui care a folosit codul dat de tine. Creditul tău este vizibil în cont și poate fi folosit, de îndată ce prietenul tău a recepționat și achitat comanda. Creditul tău se scade automat din urmatoarea comandă lansată pe site.
Poți trimite codul unui numar nelimitat de prieteni (te poți folosi de Facebook, e-mail, sau alte rețele de socilizare)! Mai multe recomandări, mai mulți bani pentru tine!

Exemplu:

Maria face o comandă pe www.contact-lentile.ro și primește codul dealer 044fjrlu. Comunică acest cod prietenei sale Iulia. Iulia plasează o comandă în valoare de 100 Ron și folosește codul dealer trimis de Maria. Iulia va plăti doar 95 Ron (are 5% reducere) iar Maria va primi un credit de 5 Ron (5% din valoarea comenzii Iuliei) în contul său de la www.contact-lentile.com. Vă rugăm să rețineți că este necesar să faceți cumpărături de minim 100 Ron pentru a putea folosi creditul castigat din codul dealer.

Unde pot vedea creditul meu?

Trebuie să vă logați cu numele dvs. de user și cu parola. Informațiile cu privire la creditul dvs. pot fi văzute aici, la fel și istoricul comenzilor dvs..

Unde să distribui codul meu dealer?

Codul de dealer poate fi distribuit doar pe pagini externe, rețele de socializare, forumuri sau bloguri, și nu pe paginile magazinului online www.contact-lentile.ro.

Contact-lentile.ro Facebook Contact-lentile.ro Google+ Contact-lentile.ro Twitter

Pentru a beneficia de discount introdu codul dealer obținut în casuța Cupon/Cod Dealer din cadrul coșului de cumpărături.
Cele mai discutate

Autentificare

Autentificare cu

Facebook Google